Receitas

Receitas

Receita Demonstração

Use isso como conteúdo normal de postagem. A receita será incluída automaticamente no final da postagem ou em qualquer lugar em que você inserir o código de acesso:

Receita Demonstração

Esta deve ser a melhor receita de demonstração que eu já vi. Eu poderia comer isso todos os dias.

  • 175 g tagliatelle
  • 200 g bacon (tiny strips)

Fresh Pesto

  • 1 clove garlic
  • 12.5 g pine kernels
  • 50 g basil leaves
  • 6.25 cl olive oil (extra virgin)
  • 27.5 g Parmesan cheese (freshly grated)

Fresh Pesto (you can make this in advance)

  1. We’ll be using a food processor to make the pesto. Put the garlic, pine kernels and some salt in there and process briefly.
  2. Add the basil leaves (but keep some for the presentation) and blend to a green paste.
  3. While processing, gradually add the olive oil and finally add the Parmesan cheese.

Finishing the dish

  1. Bring a pot of salted water to the boil and cook your tagliatelle al dente.
  2. Use the cooking time of the pasta to sauté your bacon strips.
  3. After about 8 to 10 minutes, the pasta should be done. Drain it and put it back in the pot to mix it with the pesto.
  4. Present the dish with some fresh basil leaves on top.

Use esta seção sempre que quiser.

Este texto aparecerá abaixo da sua receita.

Compartilhe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *